Welkom
Zomerkamp  Basisgymnastiek
Alle info betreft het zomerkamp basisgym van ma. 02/07 tem. vrijdag 06/07/2018 kan je hieronder vinden.
Belangrijke INFO bij de start van het nieuwe seizoen
Beste ouders, gymnasten en skippers,

   1. Start seizoen
Basis- en recreagymnastiek & Rope Skipping recrea: het sportseizoen gaat van start de eerste volle week van september tot en met de laatste dag van mei. Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er géén training voor de basis- en recreagroepen.
Dus start op 04/09/2017 tot en met 31/05/2018.

Elke eerste zaterdag van elke schoolvakantie is er les, want dat hoort bij de lopende schoolweek.


   2. Hoe de kinderen afzetten en ophalen in de Palaestra (Deinze)
Vanaf 04/09/2017 zullen er geen ouders en begeleiders meer worden toegelaten in de turnhal.
De Raad van Bestuur van Sportac'86 heeft beslist om GEEN ouders en/of begeleiders toegang te verlenen tot de turnhal en dit wegens absolute veiligheidsredenen. De drukke invulling van de zaal is van die aard dat we met een maximale bezetting zitten en we moeten de veiligheid van onze gymnasten bewaken.

De kleuters en de kinderen van het eerste leerjaar mogen door ouders/begeleiders via de (lange) gang van de kleedkamers naar de tussenruimte worden gebracht. De kinderen komen binnen, ouders en begeleiders keren terug via dezelfde weg naar buiten of cafetaria. Ook na de training wachten de ouders in de tussenruimte op hun kinderen. De turnhal wordt niet betreden.
Op zaterdagmorgen is er een aparte regeling voorzien. Dit om "chaos" in de tussenruimte te voorkomen. De ouders van deze groepen zijn reeds op de hoogte gebracht.

Alle andere gymnasten van alle andere groepen komen ook via deze weg naar de turnhal, weliswaar ZONDER begeleiding van ouders/begeleiders. Ze worden dus aan de ingang van de Palaestra afgezet aan de gang die naar de kleedkamers leidt. Na de training gaan de kinderen via diezelfde gang rechtstreeks naar de uitgang.
Wij zullen ten gepaste tijde kijkmomenten inlassen, en deze u tijdig meedelen.
We hopen dat op die manier de rust, de concentratie en de veiligheid gewaarborgd worden.
Wij danken u van harte om deze afspraken te respecteren!


   3. Kledij
De kinderen van de basis-en recreagroepen worden verwacht in turnkledij (geen rokjes) OF in shortje/legging met een T-shirt en op blote voeten. Mogen wij u ook vriendelijk vragen om bij de kindjes met lange haren een staartje te maken met een rekkertje én ervoor te zorgen dat ze naar het toilet zijn geweest voor aanvang van de les.
Ter info: Kleedkamer Nr. 6 staat steeds ter beschikking van de gymnasten.
Ook het toilet van deze kleedkamer moet tijdens de trainingen door de gymnasten worden gebruikt.