Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Sportac86 - sportclub Deinze

Inschrijven

Wens je jouw zoon/dochter in te schrijven voor het seizoen 2023-2024, klik dan op de button bovenaan. 

Het inschrijvingsgeld omvat:

  • Lessen: vanaf september t.e.m. mei (m.u.v. schoolvakanties voor recreatie)
  • Verzekering 
  • Wedstrijdlicentie (voor competitie)
     

Hoe schrijf ik in:

Bestaande leden kunnen hun e-mailadres & wachtwoord dat vorig seizoen gebruikt werd opnieuw gebruiken. 

Nieuwe leden die nog geen login hebben, klikken op de link 'Nu registreren', vullen de gevraagde gegevens in en selecteren de gewenste groep. Vervolgens zal Gymfed een bevestigingsmail versturen (let op, dit kan soms in 'Spam' terechtkomen).

De inschrijving (en de verzekering) is pas definitief na betaling via Bancontact (Mollie). Ongeveer een maand na de inschrijving en de betaling zal Gymfed een attest van inschrijving doormailen. Dit attest kan afgegeven worden aan de mutualiteit, waardoor onze leden een gedeeltelijke tegemoetkoming kunnen aanvragen bij hun mutualiteit.

Indien u problemen ondervindt bij het inschrijven, contacteer anouschka@sportac86.be.

Leden kunnen hun lidkaart online downloaden via de website van Gymfed. Meld je aan met je persoonlijke gegevens en ga in de linkerkolom naar ‘Mijn lidkaart’.

BELANGRIJK:

De trainingsuren zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de onze trainers. Meestal hebben we daar slechts zicht op in de loop van de maand september (wegens hun werkplanning of studieroosters). De trainingsuren kunnen dus nog (licht) schommelen. We doen echter onze uiterste best om de getoonde trainingsuren aan te houden.

 

Tolpoortstraat 15
9800 Deinze

Sitemap

Extra links

Volg ons

Sponsors