Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Sportac86 - sportclub Deinze

Missie & visie

SPORTAC86 wil op een aangename, sportieve, pedagogisch en medisch verantwoorde wijze Gymnastiek en Rope skipping aanbieden aan kinderen en jongvolwassenen. We hebben een groot recreatief en competitief luik in 5 disciplines: Acrobatische gymnastiek, Rope skipping, Toestelturnen jongens, Trampoline en Tumbling. Naast het aanleren van technieken, hechten we ook zeer veel belang aan sociale competenties en een sportieve, positieve sfeer. 

Met onze competitiegroepen willen we een zo hoog mogelijk niveau halen, nationaal en internationaal. Naast prestatie ligt de focus ook op andere waarden zoals samenwerken, discipline, doorzettingsvermogen en fair-play. 

We vinden het belangrijk dat jongeren gesensibiliseerd worden om aan sportbeoefening te doen, om er zo een gezonde levensstijl op na te houden. Naast de sportieve doelstellingen willen we ook werken aan de totale ontplooiing van elk kind.

Tolpoortstraat 15
9800 Deinze

Sitemap

Extra links

Volg ons

Sponsors