Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Sportac86 - sportclub Deinze

Wie zijn wij

SPORTAC86 ontstond in 1986. Aanvankelijk startte de club enkel met Artistieke Gymnastiek en Acrobatische Gymnastiek. Het aantal disciplines nam doorheen de jaren toe, waardoor de club nu naast Acrobatische Gymnastiek (Acro) en TTJ ook Rope skipping, Trampoline en Tumbling aanbiedt.

De club heeft zowel een recreatief als een competitief aanbod. In Deinze zit naast het recreatieve luik ook het volledige competitieve luik. De club werkt daarnaast met nevenafdelingen in Nevele, Machelen, De Pinte en Ronse, waar recreatieve Gymnastiek en Rope skipping worden aangeboden. 

Onze competitiegymnasten en -skippers zijn het visitekaartje van de club. Ze zijn actief in binnen- en buitenland, op wedstrijden en op shows en demonstraties. Naast de ontelbare nationale titels behaalden onze gymnasten en skippers ook reeds heel wat medailles op Wereld- en Europese Kampioenschappen. 

Sportac86 is aangesloten bij de GymnastiekFederatie Vlaanderen vzw. In 2022 haalde Sportac 86 het kwaliteitslabel Q4Gym dat door Gymfed werd uitgereikt.

Word je graag lid in onze sportclub in Deinze?

Tolpoortstraat 15
9800 Deinze

Sitemap

Extra links

Volg ons

Sponsors