Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Sportac86 - sportclub Deinze

Nieuws

  • Auteur:
  • 4 September 2021
  • Categorie: Algemeen

Nieuwe bestuursleden Sandra en Simon klappen uit de biecht


Dit seizoen wordt het bestuur versterkt door twee nieuwe leden, Simon Timmerman en Sandra Morthier. Laat ons even kennismaken met deze twee sportievelingen.

Sandra Morthier aan het woord:

Wat is je functie binnen de club?
Trainster Kleuterturnen, lid activeringscel en sinds september 2021 bestuurslid.

Hoe lang ben je al lid van Sportac86:
Ik ben al 14 jaar actief binnen Sportac. Ik was vooral actief in de nevenafdeling Latem en sinds 2020 te Deinze.

Wat is je mooiste herinnering binnen onze club?
Mijn mooiste herinnering zijn de mooie turnshows die ik heb mogen meemaken. Zowel ‘Najada’, ‘Kobato’ en ‘Eclectique’ waren fantastisch om aan deel te nemen.

Wat zou je nog willen bereiken binnen onze club?
Dat we SPORTAC86 terug kunnen laten schitteren in een mooie show, waar elk lid kan aan deelnemen.

Welke magische gave zou je willen hebben?
De tijd even kunnen stopzetten als ik het wil 😊

In welke film zou je graag de hoofdrol spelen:
Ik ben eigenlijk geen echte filmfan. Maar het lijkt me dan wel leuk om in een kinderfilm mee te spelen of in een dansfilm.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven?
Flexibel, leergierig en enthousiast

Op welk liedje ga je helemaal uit de bol?
Ik ga altijd goed uit de bol op de liedjes van de “foute party”


En nu is het de beurt aan Simon Timmerman:

Wat is je functie binnen de club?
Headcoach Trampoline en bestuurslid sinds september 2021

Hoe lang ben je al lid van SPORTAC86?
Ik ben in 2014 naar SPORTAC86 gekomen. Ik ben hier nu ongeveer 7 jaar. In 2009 heb ik mijn eerste stappen als trainer gezet bij turnclub Olympia Merelbeke en ben later overgestapt naar Deinze.

Wat is je mooiste herinnering binnen onze club?
De mooiste herinnering is zonder twijfel de eerste show die ik actief heb meegemaakt: Kobato! Maar ook Eclectique was een bijzonder mooie herinnering. Voor mij waren dit 2 onvergetelijke evenementen waar ik heel trots op ben dat ik deze zowel voor als achter de schermen heb mogen en kunnen meemaken.

Op welke prestatie ben je het meest trots?
Sinds de opstart hebben we in het I-niveau altijd enorm mooie resultaten behaald en zijn we de afgelopen jaren bijna altijd op de 1e plaats geëindigd. Verder ben ik trots op alle gymnasten die elk op hun niveau telkens hun uiterste best doen.

Ook ben ik trots op het trainersteam dat we hebben kunnen uitbouwen want dit is de laatste jaren niet altijd even eenvoudig geweest. Maar ik mag als headcoach trots en blij zijn met de trainers waar ik telkens op kan rekenen. Ik heb het geluk dat mijn trainers niet alleen topgymnasten zijn geweest maar ook stuk voor stuk beschikken over hun eigen expertise in diverse gebieden.

Wat zou je nog willen bereiken binnen onze club?
Als trainer zou ik onze discipline verder willen uitbouwen en ook in de oudere categorieën mooie resultaten behalen met als kers op de taart ons met een aantal junioren en senioren van de club kwalificeren voor EK’s en WK’s.

Als trainer met een groot clubhart hoop ik onze club mee te kunnen helpen om een evenwichtig ledenaantal in alle groepen te krijgen met een goede opleiding in elke groep op elk niveau. Ook de organisatie van toekomstige evenementen is iets waar ik graag deel van wil uitmaken en proberen om van onze club één grote vriendengroep te maken en samen schrijven aan mooie herinneringen.

Welke magische gave zou je willen hebben?
“Als ik kon toveren kwam alles voor elkaar…
Als ik kon toveren was niemand de sigaar…
Als ik kon toveren, kon toveren, kon toveren, kon toveren…
Dan hielden alle mensen van elkaar!!”

Wat is de mooiste plek die je ooit hebt bezocht?
Mijn bucketlist is wat het mooiste plekje betreft nog niet afgevinkt. Maar van zodra ik DE plek heb gevonden die mijn hart sneller doet slaan, neem ik met de redactieraad contact op en zijn jullie de eerste die deze primeur krijgen!.

In welke band zou je graag de leadzanger zijn?
Als grote liefhebber en voorvechter van de Vlaamse Kleinkunst kan het niet anders dat mijn toekomst in een Vlaamse boysband ligt. Als Jonas Van Geel er ooit mee stopt sta ik alvast te springen om met Jelle Cleymans de trein te nemen naar Oostende en daar met ‘Cleymans en Timmerman’ vrouwenharten sneller te doen slaan.

(Maar als Marthe en Hanne het mij persoonlijk vragen kleur ik mijn haar Blond en wil ik het nieuwe Klaasje worden bij K3!!!)

Tolpoortstraat 15
9800 Deinze

Sitemap

Extra links

Volg ons

Sponsors