Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Sportac86 - sportclub Deinze

Gedragscode

Alle clubs aangesloten bij de Gymfed volgen het beleidsdocument ‘Veiligheid, Gezondheid en Welbevinden voor trainers, coaches en clubs’ waarmee de clubs erkennen dat ze een verplichting hebben om zorg te dragen voor de integriteit van hun leden. Zij stellen zich tot doel een correcte ondersteuning en begeleiding aan alle leden te geven, zodat vragen en problemen aangepakt worden.

Gymfed onderstreept dat alle betrokkenen - en specifiek de trainer of coach - zich altijd moeten houden aan de principes van goed gedrag en zich op ethisch vlak onberispelijk dienen te gedragen en een voorbeeld dienen te zijn voor alle anderen die betrokken zijn bij het clubleven.

Dit document is opgesteld op basis van de geldende wetgeving en de richtlijnen van het Internationaal Centrum voor Ethiek in de Sport (ICES). Hierbij vindt u de engagementsverklaring van onze club in het kader van Gymtastisch Sporten (actie van Gymfed) en de codes voor gymnasten, ouders en trainers.

Indien u hierover contact wenst op te nemen of iets bespreekbaar wil maken, kan u terecht bij onze Aanspreekpunten Persoonlijke Integriteit of API’s:

Catherine Rotsaert
Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit
Sabine Algoet
Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit
Tolpoortstraat 15
9800 Deinze

Sitemap

Extra links

Volg ons

Sponsors