Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Sportac86 - sportclub Deinze

Nieuws

  • Auteur:
  • 4 September 2021
  • Categorie: Algemeen

SPORTAC86 in een nieuw jasje


Pssst, hé jij daar! Heb je ook gezien dat SPORTAC86 in het nieuw zit? De club heeft tijdens de coronaperiode niet stilgezeten.

Anouk Pattoor is studente Grafische en Digitale Media aan Arteveldehogeschool en voor haar bachelorproef nam zij de huisstijl van onze club grondig onder de loep. In samenspraak met het bestuur werkte Anouk een nieuwe huisstijlgids uit. Na heel wat overleggen is het nieuwe logo ontstaan. De 'S' staat voor SPORTAC86 en de pijlen staan voor de beweging van elke discipline. De kleur weerspiegelt optimisme, energie, dynamiek en sportiviteit. Bij een nieuw logo hoort uiteraard ook een nieuwe outfit. Deze keer kozen we voor een elegante legging en een mooie trainingsvest.
 

Drie van onze rope skippers, Charlotte, Siel en Melanie staken samen met Thomas De Smet de handen uit de mouwen om onze oude website te moderniseren. Nieuwe leden kunnen vanaf nu eenvoudig hun weg vinden naar al onze disciplines. Alle nuttige weetjes, documenten en relevante informatie zal up-to-date gehouden worden voor al onze leden.

Het bleef niet enkel bij een nieuwe logo, training en website maar ook de clubstructuur werd hertekend. De club bestaat uit twee grote takken, namelijk een recreatief aanbod en een competitief aanbod. Het recreatieve aanbod versterken we dit seizoen met extra mogelijkheden en differentiatie.

Daarnaast willen we meer aandacht besteden aan de voorbereiding voor kinderen die de overstap willen maken naar een competitiegroep. Dat doen we door extra te investeren in de opleiding van onze trainers. Een nieuw seizoen, een nieuw SPORTAC86! Wij zijn er alvast klaar voor om er samen met jullie een spetterend en sportief jaar van te maken.

Tolpoortstraat 15
9800 Deinze

Sitemap

Extra links

Volg ons

Sponsors