Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Sportac86 - sportclub Deinze
  • SPORTAC86

  • SPORTAC86

  • SPORTAC86

  • SPORTAC86

  • SPORTAC86

  • Auteur:
  • 30 May 2022
  • Categorie: Groot BK

10 medailles voor SPORTAC86 Deinze op het Groot BK Gymnastiek en Rope Skipping


Afgelopen weekend was het 'Groot BK' in de topsporthal in Gent... En dat werd een voltreffer voor SPORTAC86

De afgelopen vier dagen organiseerde Gymfed het Groot Belgisch Kampioenschap Gymnastiek en Rope Skipping in de topsporthal in Gent. Voor SPORTAC86 Deinze was het een succesvol kampioenschap. De club bracht maar liefst 10 medailles mee naar Deinze.

3 Belgische kampioenen in de Trampolinediscipline

De eerste van de vier wedstrijddagen was meteen een voltreffer. Maar liefst drie trampolinespringers haalden de Belgische titel binnen in hun leeftijdscategorie: Lilie Alies Aricks bij de 12-jarigen, Minne Bohez bij de 13-14-jarigen en Roos Bal bij de 15-16-jarigen.

Lilie zorgde in het synchroon trampoline-springen nog voor een extra zilveren medaille met haar gelegenheidspartner uit een andere club.

Zilver op de Tumblingbaan

Manten Goedertier sprong naar het zilver in de spectaculaire tumblingdiscipline in de seniorencategorie en bezorgde zo zijn afscheidnemende coaches Fien en Dries een prachtig slotakkoord op hun lange trainerscarrière.

 

5 medailles in de acrobatische gymnastiek

Viktor Vermeire (senioren heren vier) en Mirte Vercauteren (junioren meisjes drie) behaalden de Belgische titel samen met hun partners uit de nationale selectie en bewezen zo nog maar eens hun internationale klasse.

In de beloftencategorie (10-16 jarigen) was er brons voor Benthe Van den Heede en Pauline Claeyssens en tot slot werden ook in de categorie 11-18-jarigen nog twee medailles behaald: Elfie Vanbruwaene, Kirsten De Waele en Lotte Van Overmeeren behaalden zilver bij de meisjes drie, net als Zoë Van Doorne en Lieke De Graeve bij de meisjes duo’s.


SPORTAC86-rope skippers volgende week present op de Best Show Teams Finale

Op zaterdag 4 juni strijden de beste teams uit het Demo-circuit hun nationale finale. In de Rope Skipping-discipline selecteerde het SPORTAC86-demo-team zich als één van de vijf beste teams met hun ‘SPORTAC-airlines’-demonstratie.

SPORTAC86 blijft met deze prestaties hoge toppen scheren in meerdere gymnastiek en rope skipping-disciplines.

Ook interesse? Vanaf 15 juni kunnen nieuwe leden zich aansluiten bij onze club. Bij SPORTAC86 kan je vanaf 3 jaar terecht voor recreatief turnen en skippen. En als je er zijn hebt, op termijn misschien ook aan competities deelnemen….

Tolpoortstraat 15
9800 Deinze

Sitemap

Extra links

Volg ons

Sponsors